Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
en
Kategóriák / Termékek

Információk visszaküldésről


Termékcsere

"Higiéniai termékek: Szépségápolási és kozmetikai cikkek; Parfümök Száj- és fogápolási termékek (fogkefék, szájvizek stb.);  kozmetikumok és ápolók; epilátorok, borotvák, hajszárítók, hajformázók, gyantamelegítő készülék, bőrápolási készülék– Ezen termékek visszaküldése csakis bontatlan, gyári csomagolásban lehetséges. Amennyiben kibontásra kerültek, a visszaküldés csak akkor lehetséges, ha még nem voltak használva.

Ezen termékek visszaküldése csakis bontatlan, gyári csomagolásban lehetséges. Amennyiben kibontásra kerültek, a visszaküldés csak akkor lehetséges, ha még nem voltak használva "

A csere igényedet a csomag átvételétől számított 7 napig jelezheted. A cserére vonatkozó igényedet úgy tudod jelezni, hogy kitöltöd az alábbi formanyomtatványt, melyet egy emailhez csatolva elküldheted az info@ebuy.hu emailcímre. Az email tárgya az legyen, hogy „termékcsere és rendelésszám”. Ekkor elindul az ügyfélszolgálaton a cserefolyamat.

Ügyfélszolgálati elérhetőségek: Email: info@ebuy.hu

Ha a terméke szállítás közben megsérült vagy a termék nem működik vagy hibás akkor a lehető leghamarabb tudassa azt velünk. Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk. Elsőbbséggel kezeljük az Ön panaszát. 

Küldje el a következőket az info@ebuy.hu e-mail címre:

  1. Fénykép/videó a termékről,amelyen látható a sérülés helye;valamint annak leírása
  2. Számla másolata (a számlát e-mailben kapta meg)
  3. Rendelés száma 

      Az e-mail tárgyába írja be - TERMÉKCSERE és a rendelés számát


A termék visszaküldésének költségét a fogyasztónak kell viselnie, a vállalkozás nem vállalta e költség viselését.

 

Visszaküldési cím:

1107 Budapest, Szállás utca 13 N-39 


Elállás joga
Az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelvének, továbbá a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében Fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

A vásárlónak törvény alapján a csomag kézhezvételétől számítva 14 napon belül joga van bármilyen okból és indoklás nélkül elállni a vásárlástól, de a visszaküldés költsége minden esetben a vásárlót terheli.

Szabályzatunk a 45./2014.(II.26.) számú kormányrendelet alapján jár el.

E jog gyakorlásához az ügyfélnek a következő dokumentumokat kell elküldenie az info@ebuy.hu e-mail címre:

Teljesen kitöltött visszaküldési űrlap,amelyet,ezen a linken talál: űrlap

Számla másolata (a számlát e-mailben kapta meg)

Bizonylat arról,hogy a csomagot visszaküldte (feladóvevény,csomagfeladási bizonylat)

Az e-mail tárgyába írja be - PÉNZVISSZAFIZETÉS és a termék nevét

A csomagot  a 1107 Szállás utca 13- N39 címre kell visszaküldeni önköltségesen.

Az elállási jog gyakorlására nyitva álló idő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Fogyasztó, vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi.

Nem lehetséges az elállás akkor, ha olyan zárt csomagolású terméket vásárolt a fogyasztó, amely az átadást követő felbontás után már egészségvédelmi vagy higiéniai okból nem küldhető vissza. ( Például higiénés termékek :borotva, fogkefe, hajformázó, gyantamelegítő, bőrápolási készülék stb)

Fogyasztó a szerződés megkötésének napja, és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolhatja elállási jogát.

A termék visszaküldésének költségét a fogyasztónak kell viselnie, a vállalkozás nem vállalta e költség viselését.

Az elállási jog gyakorlása esetén a Fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli.

Árukereső.hu Árukereső.hu
Click here to show form